Deze soldaat kwam erachter dat zijn vriendin hem bedroog met meer dan 30 mannen, DIT is wat hij deed.

Liefdesverhalen zijn niet altijd even mooi. Er kunnen ook minder leuke kanten aan een relatie zitten.

In dit artikel lees je een bijzonder verhaal over een militair die werd bedrogen door zijn vrouw terwijl hij op missie in het buitenland was. Het stel was gelukkig getrouwd, totdat de man op een dag naar het buitenland moest voor een militaire missie. Hij merkte dat zijn vrouw zich anders begon te gedragen. Het werd overduidelijk dat ze niet meer zichzelf was. Toch stond haar man al die tijd aan haar zijde om haar bij te staan

bedriegen

Militaire echtgenoten hebben toegang tot dezelfde uitstekende gezondheidszorg als de soldaten zelf. Ze kreeg dus de beste zorg die ze kon hebben.

Maar toen plotseling begon zijn vrouw zich vreemd te gedragen.

Haar man merkte al snel op dat haar doktersbezoeken sterk toenamen zonder dat hier een echte reden voor was. Hij besloot haar volledig te vertrouwen en geen vragen erover te stellen.

Op een dag kreeg hij een telefoontje dat hij naar Zuid Korea moest voor een militaire missie.
Maar eenmaal in het buitenland nam zijn familie onverwachts contact met hem op.

Hij kreeg slecht nieuws te horen van zijn familie. Zijn vrouw had mensen in zijn omgeving wijsgemaakt dat hij homo zou zijn geworden. Ze zou vervolgens met tientallen mannen het bed hebben gedeeld.
Toen hij zijn vrouw confronteerde en vroeg waarom ze dit deed, kreeg hij geen antwoord. Precies op dat moment vertelde zijn vrouw hem dat ze zwanger was. Ze wist niet zeker of het kind van hem was, maar wilde er ook niet achterkomen doormiddel van een DNA test.

De jonge militair wist op dat moment zeker dat hij van haar wilde scheiden. Toch durfde hij haar het nog niet te vertellen in de angst dat ze persoonlijke bezittingen van hem zou kapot maken.
Maar zoals iedereen weet met vreemdgangers komt de waarheid uiteindelijk toch boven tafel. De rechter besliste uiteindelijk dat de vrouw een contactverbod kreeg. Ook zou de vrouw geen cent krijgen van het vermogen van de man.

Het moraal van dit verhaal is dat vreemdgaan nooit de oplossing is. Je kwetst er anderen mee, en tenslotte komt de waarheid altijd bovendrijven.

Wat vind jij van de overtredingen van de vrouw? Heeft ze haar verdiende loon gekregen? laat het ons weten in de reacties!

No Replies tot "Deze soldaat kwam erachter dat zijn vriendin hem bedroog met meer dan 30 mannen, DIT is wat hij deed."